Enigmatry

Enigmatry pakt digitale innovatie succesvol aan door jarenlange ervaring, kennis van zaken en Rotterdamse daadkracht.

IMG Solution BBT Mob

Digitale innovatie

Enigmatry heeft jarenlange ervaring in digitale innovatie. Sinds onze oprichting in 2006 hebben wij diverse bedrijven helpen innoveren. Naast kennis en ervaring in het ontwikkelen van applicaties, zit ondernemen in de genen van Enigmatry. Dat merk je in de gesprekken die wij voeren en hoe wij een business case benaderen. Door middel van workshops zullen we doorvragen totdat we de problemen in kaart hebben gebracht. Deze zullen we analyseren om tot een plan van aanpak komen. Wat zijn de valkuilen, en nog belangrijker, waar liggen de mogelijkheden. Vervolgens bepalen we gezamenlijk welk product minimaal nodig is voor een succesvolle digitale transformatie en gaan we aan de slag, want onze Rotterdamse roots zorgen voor een ‘niet lullen, maar poetsen’ insteek.

 

 

IMG Scrum

Processen digitaliseren

Omdat een digitale transformatie niet iets is dat je van de ene op de andere dag doet, is het belangrijk om goed voor ogen te hebben wat de prioriteit heeft en je daarom als eerst aan gaat pakken. Wij werken zelf met Agile/Scrum en beheren prioriteiten door middel van de backlog. Op iteratieve wijze werken we met sprints van 1 of 2 weken. Na iedere sprint is er een duidelijk resultaat zichtbaar en zal er een inhoudelijke discussie volgen om de volgende stappen te bepalen. Meer weten over de scrum?

Team van knappe koppen

Naast onze aanpak en kennis van zaken is er nog een factor die belangrijk is om succes te behalen, namelijk ons team. Omdat je met elkaar een intensief traject in gaat is het belangrijk een goede klik te hebben en elkaar te vertrouwen om tot het gewenste resultaat te komen. Enigmatry heeft een team van knappe koppen die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zij gaan geen uitdaging uit de weg. Zie het team.

De ingrediënten die Enigmatry dus gebruikt voor een succesvolle digitale transformatie zijn:

  • Kennis van zaken
  • Jarenlange ervaring
  • Projectaanpak die focust op businesswaarde
  • De developers, projectmanagers, analisten en architecten. Kortom: het team!

Benieuwd naar succesvolle transformaties van Enigmatry?