Digital Business Transformation Roadshow (DiBuT)

31 oktober 201912:15Blaak 40, 3011 TA Rotterdam (KVK)

Dibut Roadshow 31Okt

DiBuT

De Digital Business Transformation Roadshow (DiBuT) bezoekt verschillende Nederlandse steden. Hier brengen we CEO’s, CCO's, CTO’s en IT-leiders van verschillende organisaties uit verschillende sectoren samen.

Het DiBuT brengt experts samen om de digitale veranderingen bij hedendaagse bedrijven te bediscussiëren en tegen het licht te houden. Relevante onderwerpen die ieder bedrijf tegenkomt komen aan bod. Aan de hand van strategieën wordt gevisualiseerd hoe een bedrijf nog competitiever en relevanter kan worden in de desbetreffende markt. Bedrijven moeten zich immers ontwikkelen om mee te bewegen met hun omgeving.

Een van de grootste obstakels voor hedendaagse bedrijven is het creëren van een visie. Pas met een heldere ‘why’ kan duidelijk gemaakt worden dat een verandering noodzakelijk is. Vervolgens moeten de leiders overtuigd raken deze visie over te nemen. Zij moeten op hun beurt weer een culturele transformatie veroorzaken. Alleen dan kan een volledig bedrijf de nodige digitale transformatie ondergaan.

De roadshow van het DiBuT focust zich op deze uitdagingen voor bedrijven én de bijbehorende oplossingen. Verschillende sprekers delen hun visie vanuit hun vakgebied. Zo leer je deze dag hoe jij en het bedrijf een digitale transformatie kunnen ondergaan.

Win een app in 1 dag!

Heb je al een innovatief idee voor jouw bedrijf of markt? Dit idee zal vervolgens samen met jou uitgewerkt worden tot een uitgebreid design met een businessplan en een eindpresentatie waarmee je de stakeholder, beslissers of directie kunt overtuigen. In één dag doorlopen wij een volledig proces om jouw idee van de grond te krijgen. Dus wacht niet langer: deel je idee met ons. Uit alle ingezonden ideeën komt 1 winnaar en wie weet win jij de App-in-a-Day t.w.v. €10.000,- voor jouw bedrijf!

Schrijf je hier in.

De roadshow is dankzij de sponsoren, voor iedereen gratis. Er zijn echter maar maximaal 50 plaatsen. Schrijf je dus nu nog in als je verzekerd wil zijn van een plek. Onze sponsoren zijn: Enigmatry - Mixit - PXL Widgets - ADkwADraat - Betty Blocks

Sprekers

Kvk

3 holografische sprekers vertellen over hun succesvolle digitale transformatie

De KVK komt met een zeer innovatieve presentatie. 3 Holografische sprekers vertellen hoe zij een succesvolle digitale transformatie hebben gerealiseerd. Deze bedrijven zijn:

  • HTC Parking & Security
  • AEBI Schmidt
  • IteQ
Dit onderdeel is interactief.
Marco Derksen (1)

Technologische disruptie op maatschappij en bedrijfsleven

Marco Derksen - Upstream - strateeg - spreker- docent

Marco Derksen houdt zich voortdurend bezig met de impact van digitale technologie op mens en maatschappij, overheid en bedrijfsleven en in het bijzonder de digitale transformatie en leiderschap.

Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van adviesbureau Upstream. Marco is adviseur, spreker en inspireert op het gebied van (digitaal) leiderschap bij digitale transformatie. Hij richtte het toonaangevende online platform Marketingfacts op.

Arjan Nataraj

De digitale werkplek: ready, set, transform!

Arjan Nataraj - Mixit - Digital Workplace Design

Arjan acteert het liefst op het snijvlak van account en advies om ervoor te zorgen dat de beste (passende) oplossing op de juiste manier bedacht, ontworpen en gerealiseerd wordt. Daarbij is adoptie en gebruik door de uiteindelijke gebruiker het belangrijkste. Slimmer werken gewoon maken. In het kader van digitalisering medewerkers beter ondersteunen met digitale middelen. Uitgangspunten: wat levert het op? wie zijn de mensen en wat lossen we op? wat betekent deze digitale verandering voor hen?

Een nieuwe digitale werkplek gaat slechts ten dele over technologie. Waar moet ik over nadenken en welke afweging maak ik dan in het kader van een nieuwe digitale werkplek. In deze break out staan we stil bij de achtergrond, de aanpak en enkele voorbeelden uit de praktijk.

Bouwe Koopal

Rol citizen developer bij een digitale transformatie

Bouwe Koopal - ADkwADraat - Citizen Developer

Bouwe is schrijver van het boek 'De wereld van UDI' De boodschap is de citizen wave. De klimaatverandering waarbij de eindgebruiker in een rol als citizen user, developer en integrator een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de digitale transformatie.

Wie is die citizen developer? Hun aangeboren nieuwsgierigheid in het verkennen van de toekomst, de technologische ontwikkelingen en wat dit verandert in het gedrag van de mens, de klant. Het identificeren van trends en verschillende scenario’s lang voordat anderen dat kunnen. Niet bang zijn om te falen om vervolgens nog sneller te leren.

Herwin van den Berg

Overtuig alle betrokken met een Proof of Concept

Herwin van den Berg - PXL.Widgets - entrepreneur - marketing professional

Herwin is een succesvolle marketeer (twee keer op de eerste plek in de Top100 van Tijdschrift voor Marketing en Marketeer of the Year 2007). Herwin neemt je mee over zijn tijd bij Heineken en hoe ideeën van hem wel doorgang hadden kunnen vinden als hij de organisatie hier op de juiste manier mee had kunnen overtuigen. De App in a Day had hem kunnen helpen om zijn ideeën tot werkelijkheid te maken.

Schrijf je hier in.

De roadshow is dankzij de sponsoren, voor iedereen gratis. Er zijn echter maar maximaal 50 plaatsen. Schrijf je dus nu nog in als je verzekerd wil zijn van een plek. Onze sponsoren zijn: Enigmatry - Mixit - PXL Widgets - ADkwADraat - Betty Blocks

Programma:

12.15 Ontvangst

13.00 KVK (interactief)

14.00 Pauze

14.15 Marco Derksen

15.00 Arjan Nataraj

15.30 Pauze

15.45 Bouwe Koopal

16.15 Herwin van den Berg

16.45 Winnaar App in 1 dag

17.00 Borrel

18.00 Einde

Schrijf je hier in.

De roadshow is dankzij de sponsoren, voor iedereen gratis. Er zijn echter maar maximaal 50 plaatsen. Schrijf je dus nu nog in als je verzekerd wil zijn van een plek. Onze sponsoren zijn: Enigmatry - Mixit - PXL Widgets - ADkwADraat - Betty Blocks